ביום ג', 18.6.2024 קיימנו מפגש עמיתים של פורום ה-15, שעסק בנושא "היבטים תכנוניים בהיערכות לרכב החשמלי במרחב העירוני". המפגש התקיים במסגרת פעילות הפורום העירוני לבנייה ירוקה ותכנון בר-קיימה של פורום ה-15 והתקיים באופן מקוון.

 

נחום יהושע, מנהל אגף תחבורה נקייה בחטיבת אנרגיה מקיימת במשרד האנרגיה – כלים שמציע משרד האנרגיה לתמיכה בהקמת עמדות טעינה במרחב הבנוי:

 

  1. כלים לתכנון מרחבי של עמדות לטעינת כלי רכב חשמליים:

בעשור הקרוב צפוי גידול מסיבי בכמות הרכבים החשמליים שיכנסו לשוק בישראל. כיום, הטענת הרכבים הללו מתרחשת במידה רבה בחנייה הפרטית של בעל/ת הרכב. על סמך נתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, למחצית מיחידות הדיור בישראל אין חניה מוצמדת ועל כן ישנה בעיה להסתמך על הטענת הרכב בחנייה הפרטית וגדלה ההסתמכות על הטעינה במרחב הציבורי. לדבריו של נחום, אתגר זה יגיע וכבר מגיע לפתחן של הרשויות המקומיות, שמתמודדות עם השאלה היכן ובאילו היקפים להקים עמדות טעינה במרחב הציבורי. לשם סיוע לרשויות המקומיות בתכנון מיטבי של נושא זה, פיתח משרד האנרגיה שני כלים מרחביים (מפות), שיוצגו להלן.

  1. מפת עזר לזיהוי פערים בין היצע לביקוש לעמדות טעינה מהירות - לפי נפח תנועה ואורך הדרך: המפה מציגה את הספק עמדות הטעינה הקיימות והמתוכננות בדרכים (כבישים ורחובות), ביחס להיקף הביקוש באותו אזור (בהתאם לנפח התנועה). הביקוש בכל מקטע מוצג לפי סקאלת צבע: מקטע אדום - אין מספיק עמדות. מקטע ירוק - יש מספיק עמדות.
  2. מפת עזר לזיהוי פערים בין היצע לביקוש לעמדות טעינה – לפי צפיפות מגורים והיצע חניות פרטיות מוצמדות: גם מפה זו מציגה את הפערים לפי סקאלה צבעונית. אדום - ריכוז יחידות דיור רבות ללא חנייה פרטית מוצמדת, ירוק – מיעוט יחידות דיור ללא חנייה פרטית מוצמדת. הרציונל הוא שבאזורים בהם יש מיעוט חניות פרטיות מוצמדות, סביר שיהיה יותר ביקוש לעמדות במרחב הציבורי.

לחצו כאן לצפייה במפות באתר משרד האנרגיה.

חשוב להדגיש שהמפות מיועדות לשמש ככלי עזר, והן אינן משקפות נתוני "אמת" לגבי הביקור בכל מקטע או פוליגון ספציפי. על-מנת לתעדף ולתכנן את פרישת העמדות בכל אזור או מקטע, יש להשלים את הערכת הביקושים באמצעות מידע נוסף, למשל רמת המינוע, מאפייני רשת החשמל, היצע החשמל וכו'.

נחום הדגיש כי ישנם גם אתגרים וחסמים הנובעים מייצור ומרשת החשמל, וכן ממקטעי ההולכה, חלוקה והשנאה אך רוב הפתרונות לא חונים תחת סמכותה של הרשות המקומית.

יצוין שמשרד האנרגיה פועל בימים אלה, בשיתוף עם חברת החשמל, להוסיף שכבה שתציג את היצע החשמל לפי פרישת שנאים, בפרישה מרחבית.

נחום הזמין לייצר מפגש המשך לחשיבה משותפת.

 

  1. קולות קוראים של משרד האנרגיה בתחום הרכב החשמלי:

משרד האנרגיה פרסם בעבר קול קורא לתמיכה בהקמת עמדות טעינה. בסבבים הבאים, הקריטריונים לקבלת מימון לעמדות טעינה הוגמשו, אבל המימון יותנה בתכנון שלוקח בחשבון גיבוש חזון בתחום הספקי חשמל ברשות, היוועצות, תהליך שיתוף ציבור ואיסוף מידע רלוונטי, בין היתר באמצעות הכלים (מפות) שהוצגו. הקול הקורא החדש טרם פורסם.

להלן קישור לנוסח הקול הקורא בסבב הקודם: תמיכה בעמדות טעינה לרכבים חשמליים.

 

  1. מדריך לוועדי בתים – הקמת עמדות טעינה בבתים משותפים:

אחד האתגרים בהקמת עמדות פרטיות קשור בסוגיית הבתים המשותפים. על-מנת לסייע בהתמודדות עם אתגר זה, פרסם משרד האנרגיה מדריך להקמת עמדות טעינה בבתים משותפים – ניתן לעיין במדריך בקישור כאן.

המדריך מספק היכרות עם עולם הרכב החשמלי, לרבות רקע, מילון מונחים, סקירת סוגי עמדות וטכנולוגיות שונות, הוראות בנוגע לבטיחות ותחזוקה, סקירת הסדרי חניה שונים, היערכות עם נושאי ניהול טעינה ועומסים וכו', בדגש על בתים משותפים. כמו כן, מציג המדריך המלצה המיועדת לוועדי בתים בנוגע לתהליך ההקמה והשדרוג של תשתית טעינה בבניין משותף, המלווה בתרשים זרימה. המדריך נוגע גם בהיבטים המשפטיים והמסחריים של הנושא, לרבות מבנה התעריפים של רשות החשמל וכיו"ב. בנוסף, המדריך מציע כלי עזר לתהליך בחירת ספק טעינה, ואף מציע נוסח של חוזה לדוגמה.

 

הלל שחר, מנהל פיתוח עסקי ואנרגיה בחברת עדן, החברה לפיתוח כלכלי בירושלים, ושמואל מהלה, מהנדס ומנהל חברת נשואות וכלכלה העובדת עם חברת עדן – עקרונות והמלצות להקמת עמדות טעינה במרחב הציבורי – למידה מהניסיון בירושלים:

חברת עדן התחילה לפעול בנושא הקמת עמדות טעינה לכלי רכב, דרך הזווית של החניונים העירוניים, שהיא מקימה ומפעילה. בשנת 2019, עדן זכתה לתמיכה בהקמת עמדות טעינה, במסגרת הקול הקורא של משרד האנרגיה, והחליטה שלא להתקשר עם זכיין חיצוני לניהול מערך ההטענה, אלא לבצע זאת באופן עצמאי.

לאחר מכן, התרחבה הפעילות גם להקמת עמדות במרחב הציבורי. במסגרת זו, התמודדה החברה עם אתגרים מגוונים, להם בנתה מענים ופתרונות. על בסיס ניסיון זה, גיבשה חברת עדן מסמך המלצות המציע ארגז כלים לקידום פרישה מיטבית של עמדות טעינה במרחב הציבורי, תוך הימנעות מפגיעה פיסית, כלכלית או אחרת במרחב העירוני הצפוף והמצטופף. להלן עיקרי המסמך, כפי שהוצגו במפגש העמיתים:

 

  1. סוגי עמדות טעינה:
  • עמדת טעינה איטית – "מגיעה אל הלקוח", ולכן צריכה להימנע בקרבת הבית.
  • עמדת טעינה מהירה – "הלקוח מגיע אליה", ולכן נמצאת על הדרך.

 

  1. עקרונות להקמת עמדות טעינה:

 

  • מבנה ארגוני - צוותים:
  1. צוות איתור מיקומים – הצוות בוחן את הצרכים בשיתוף עם המינהלים הקהילתיים (הפועלים בשכונות בעיר) ומחלקת ההנדסה ואדריכל העיר.
  2. צוות תכנון – צוות הפועל מול חברת חשמל, גורמי תשתיות, מחלקת הרישוי ומחלקת החנייה.
  3. צוות ביצוע והקמה – ניהול הפרויקט עד לשלב המסירה, כולל העלאת נתונים למערכות המידע לצורך תיעוד ותיאום תשתיות. התהליך נעשה בשיתוף עם מחלקת המאור העירונית.
  4. צוות תפעול ותחזוקה –עדן מנהלת את נושאי התחזוקה באמצעות מערכת ממוחשבת. התחזוקה מבוצעת "אין האוס" ע"י החברה עצמה. גם כאשר התחזוקה מבוצעת ע"י זכיין, ההמלצה היא שהחכ"ל / העירייה יפקחו אחר ביצוע טוב של עבודת התחזוקה – הן משיקולי בטיחות והן משיקולי יעילות, על-מנת למצות באופן מיטבי את הערך הכלכלי של השירות.

המידע שמופק ממערכת התחזוקה גם מסייע גם לתת אינדיקציה לגבי החלטות חשובות. למשל- האם לפתוח מיקומים חדשים של עמדות או להוסיף עמדות למיקום קיים.

 

  • תהליך מלווה:
  1. שיתוף יחידות העירייה – יש חשיבות בשיתוף מוקדם ורחב של מחלקות רלוונטיות בעירייה, בדגש על מחלקות העוסקות בתשתיות. בתכנון התהליך, יש להתייחס למאפייני וצרכי התושבים, נראות ועיצוב הרחוב, וצרכים עירוניים נוספים. לדוגמא, בקביעת צבע העמדות, התקיימה התייעצות עם אדריכל העיר.
  2. שיתוף ציבור – באמצעות הצוות העוסק באיתור מיקומים להצבת העמדות.
  3. משק כספי סגור - בשנים הראשונות להקמתן, חלק מעמדות הטעינה אינן רווחיות. כדי להתגבר על אתגר זה, הפרויקט מאפשר "סבסוד צולב" בין עמדות כלכליות לבין עמדות שאינן כלכליות.

 

חסמים להקמת עמדות טעינה

  1. מגבלת קיבולת הרשת – יכולתה חברת החשמל לספק גודל חיבור. זהו אתגר משמעותי ואסטרטגי.
  2. אתגר כלכלי – פתרון אפשרי הוא הגדלת מספר התחנות בעמדה קיימת, על פני הקמת עמדה חדשה. כמו כן, יש לקחת בחשבון את התחרות עם העמדות הפיראטיות. כדי שהציבור ישתמש בעמדות העירוניות, יש צורך בפיקוח ואכיפה כלפי העמדות הפיראטיות, ולא להסתמך על חברת חשמל לשם תיאום תשתיות.

מהלכים אפשריים להמשך:

  • יש פוטנציאל להקמת עמדות טעינה באזורי תעסוקה. צריך להכניס את המשתנה הזה למפות העזר שנחום הציג בתחילת המפגש.
  • צריך לייצר מיפוי של תשתית רשת החשמל. חברת החשמל לא משתפת את הרשויות במידע הזה באופן וולונטרי ולכן הוא לא זמין.

 

הלל וחברת עדן ישמחו לשתף את מסמך ההמלצות שהכינו ואף לארח סיור בירושלים.

 

לצפייה במצגת שהוצגה במפגש לחצו כאן.